Emanet Ticaret Açıldı

Beşikdüzü İlçesi Oğuz Beldesi’nde “Emanet Ticaret” Vatandaşların Hizmetine Açıldı

Oğuz Beldesi vatandaşlarından Kazim Emanet’in oğlu Adem Emanet’in işletmeciliğini yaptığı “Emanet Ticaret” belediye binasının altında açıldı. 09.07.2010 Cuma günü, cuma namazından sonra belde vatandaşlarının katılımıyla açılışı yapılan ticarethanenin açılış kordelasını Merkez Camii İmam-Hatibi Mithat Güdü’nün yaptığı duanın ardından; Belediye Başkan Vekili Mehmet Can Aydın kesti.

Açılışa katılan vatandaşlara çay ve pasta ikramında bulunuldu. Açılan iş yerini gezen ve alış-veriş yapan vatandaşlar; beldede eksikliği duyulan manavın açılışından oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek, hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ticaret hanenin sahibi Adem Emanet ise; “Beldede yaşayan vatandaşlarımızın günlük her türlü taze sebze ve meyve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla burayı açtık. Fiyatlarımız ilçedeki fiyatlarla aynı olacak. Şu anda belirlediğimiz fiyatlar sabit olmamakla beraber Beşikdüzü’ndeki fiyatların aynısıdır. Dolayısıyla herkes rahatça gelip alış-verişini yapabilir. Amacımız belde vatandaşlarımız başta olmak üzere; gelip geçen ve çevre köylerden alış-verişe gelen tüm insanlara en güzel hizmeti sunmaktır. İnşallah hayırlı olur” dedi. Adem Emanet ayrıca; manavın Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere her gün gece saat 22:00 ye kadar açık olduğunu, bunun yanında her hafta Pazartesi ve Salı günleri de mahalleleri gezerek evlere kadar hizmet götüreceklerini sözlerine ekledi.

Bizlerde bir kez daha hayırlı olsun temennilerimizle, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz…!

Resimlerin Devamı için

http://www.mithatgudu.com/haber/emanetticaret.html

Tıklayınız

En son Haberler